Ons concept

Wij bieden u een koken voor uw ogen, uitsluitend gemaakt van verse en seizoensgebonden producten, terwijl we behouden de controle over onze prijzen. Dit vereist een flinke dosis nauwkeurigheid en creativiteit, maar zoals we de afgelopen twee jaar hebben laten zien: onszelf opnieuw uitvinden en uitdagingen aangaan, is wat onze motivatie voedt.
Dit resulteert in een spontane en inventieve keuken. Onze menu’s veranderen dagelijks, soms zelfs tijdens de service, dat is het gevolg van versheid!

Smakelijk eten,
François Bernard,
Francis, Jordan, Jérôme & Laurent

Table & Comptoir is een uniek bistronomisch restaurant dat de authenticiteit van een brasserie combineert met de verfijning van een gastronomisch restaurant.

Ons concept is gebaseerd op een open keuken in het hart van de zaal, wat resulteert in een sfeer van uitwisseling en gezelligheid tussen ons team en onze gasten. Ontvangen door ons jong en dynamisch team,u zult meteen worden verleid door onze ruwe en strakke ruimte met eenminimalistische decoratie die de warmte van de familiale sfeer benadrukt. Ons bistronomisch restaurant biedt een keuken die tegelijkertijd modern en smakelijk, bereid met verse en lokale producten.

  • Voor de lunch hanteren we eerder een brasserie, waar u kunt genieten vaneenvoudige maar verfijnde gerechten, ontworpen om uw smaakpapillen te prikkelen.
  • ’s Avonds bieden we meergastronomische,waar elk gerecht een verhaal vertelt, en elke hap u uitnodigt voor een onvergetelijke culinaire reis.

Onze zaal kan tot 44 gasten ontvangen, wat ons in staat stelt om eenontspannen en vriendelijke sfeer. Elk detail van het restaurant is bedacht om een eetervaring te creërengezellig en aangenaam, waar het genot van tafel voorop staat.

Bij Table & Comptoir ontdekt u een nieuwe manier om te genieten van bistronomie, in een warme omgeving die de lokale keuken en verse producten in de schijnwerpers zet.

Laat u betoveren door onze innovatief concepten geniet van een keuken die zich openbaart door middel van de interactie en uitwisseling, terwijl u geniet van onze ontspannen en gezellige sfeer.