Bernard François – Chef

Wat een fascinerende reis is die van Bernard François, de gepassioneerde en innovatieve chef-kok van het bistronomische restaurant Table & Comptoir….

Geboren in Libramont, trotseerde Bernard de wereld van de gastronomie op 25-jarige leeftijd. Hij opende de deuren van zijn restaurant om een unieke culinaire ervaring te bieden aan iedereen die op zoek is naar het beste van de bistronomie.

Bij Table & Comptoir is elk gerecht het resultaat van een voortdurende zoektocht naar verbetering en klanttevredenheid.

Het culinaire parcours van Bernard François is niet echt gewoon voor een jonge chef-kok…

Zijn gastronomische opleiding bracht hem al op jonge leeftijd van België naar de Provence, waar hij zich kon vervolmaken onder begeleiding van gerenommeerde chefs, sommigen met sterren.

In Durbuy werkte hij bij het beroemde Sanglier des Ardennes, waar hij een rijke en rustieke dimensie aan zijn culinaire repertoire toevoegde.

Vervolgens bracht zijn reis hem naar de Provence, naar Eygalières, waar hij een seizoen lang nieuwe culinaire avonturen heeft verkend voordat hij terugkeerde naar onze prachtige Ardennen.

De diversiteit en rijkdom van deze ervaringen hebben het unieke karakter van Bernard gevormd, die kracht en vastberadenheid combineert om innovatieve en aantrekkelijke gerechten te bieden.

Zijn talent ligt in zijn vermogen om gerechten te bedenken die zowel visueel indrukwekkend als heerlijk smaakvol zijn. Zijn zorgvuldige werk en ambitie weerspiegelen zich in elk gerecht dat hij creëert, en bieden een eigentijdse keuken die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal weten te bekoren.

Bij Table & Comptoir vieren we dus onder zijn leiding de kunst van het koken door gerechten aan te bieden die de zintuigen verheugen en u meevoeren op reis.

Kom het talent van onze chef-kok Bernard François ontdekken, een ware ambachtsman van de gastronomie die u uitnodigt om zijn unieke visie op de bistronomie te ontdekken.