Table & Comptoir

“Table & Comptoir” is een uniek bistronomisch restaurant dat de authenticiteit van een brasserie combineert met de verfijning van een gastronomisch restaurant.

Ons concept is gebaseerd op een open keuken in het hart van de zaal, wat resulteert in een sfeer van uitwisseling en gezelligheid tussen ons team en onze gasten. Begroet door ons jonge en dynamische team, zult u meteen worden verleid door onze ruwe en strakke ruimte met een minimalistische decoratie die de warmte van de familiale sfeer benadrukt.

Ons bistronomisch restaurant biedt een keuken die zowel modern als smakelijk is, bereid met verse en lokale producten.

Voor de lunch hanteren we eerder een brasserieaanpak, waar u kunt genieten van eenvoudige maar verfijnde gerechten die zijn ontworpen om uw smaakpapillen te prikkelen.

’s Avonds bieden we meer gastronomische creaties aan, waar elk gerecht een verhaal vertelt, en elke hap u uitnodigt voor een onvergetelijke culinaire reis.

Onze zaal kan tot 44 gasten ontvangen, wat ons in staat stelt om eenontspannen en vriendelijke sfeer. Elk detail van het restaurant is bedacht om een gezellige en aangename eetervaring te creëren, waar het genot van tafel voorop staat.

Bij “Table & Comptoir” ontdekt u een nieuwe manier om van de bistronomie te genieten, in een warme omgeving die de lokale keuken en verse producten in de schijnwerpers zet. Laat u betoveren door ons innovatieve concept en geniet van een keuken die zich openbaart door middel van interactie en uitwisseling, terwijl u geniet van onze ontspannen en gezellige sfeer.

Menu

Ontdek een unieke culinaire ervaring in het restaurant Table & Comptoir! Onze bistronomische keuken, geleid door de getalenteerde chef-kok Bernard François, zal uw smaakpapillen verwennen. Innovatieve en smaakvolle gerechten, bereid met verse en lokale producten, staan op ons menu. Laat u betoveren door onze warme sfeer en onze aandacht voor elk detail. Bekijk onze menukaart en laat u verleiden tot een onvergetelijke culinaire reis.

De Chef

Ontdek het fascinerende parcours van Chef Bernard François, gepassioneerd en innovatief, bij Table & Comptoir.

Zijn ervaringen in België en de Provence hebben geleid tot een innovatieve en visueel indrukwekkende keuken. Geniet van een unieke culinaire ervaring, waar elk gerecht een verhaal vertelt.

Een unieke visie op bistronomie wacht op u met het talent van onze Chef.

Groepen en Privatisering van zaal

Het restaurant kan worden geprivatiseerd voor uw evenementen (verjaardag, zakelijke bijeenkomst, teambuilding, enz.)..

We bieden verschillende vergaderruimtes aan:

  • In het restaurant Table et Comptoir, Avenue de Bouillon 78B, met een terras en een dakterras, met een capaciteit van 40 zitplaatsen.
  • Een iets meer privéruimte, Avenue d’Houffalize 42B, voorheen Inverso, met een capaciteit van 80 zitplaatsen.

Ons concept

Ontdek “Table & Comptoir”: het unieke bistronomische restaurant dat authenticiteit en gastronomische verfijning combineert.

Onze open keuken creëert een gezellige sfeer, en ons jonge en dynamische team verwelkomt u hartelijk. Geniet van een moderne en smaakvolle keuken, waarbij verse en lokale producten centraal staan.

Ervaar een onvergetelijke culinaire ervaring in onze ontspannen sfeer.

12/20

FEED INSTAGRAM