Welkom aan mijn tafel!

Het geluk is in mijn keuken!

Het is nu vier jaar dat ik het genoegen heb, samen met mijn team, u in mijn keuken te verwelkomen. We hebben samen de sluitingen, de mondmaskers, de veranderingen doorstaan…
U bent ons trouw gebleven en daar zijn wij u dankbaar voor.

We willen u blijven een keuken aanbieden die is gemaakt voor uw ogen, uitsluitend gemaakt van verse en seizoensgebonden producten,terwijl we behouden de controle over onze prijzen behouden. Dit vereist een flinke dosis discipline en creativiteit maar, zoals we u de afgelopen twee jaar hebben bewezen: ons heruitvinden en uitdagingen aangaan voedt onze motivatie.

Het resulteert in een spontane en inventieve keuken. Onze menu’s veranderen dagelijks, soms zelfs tijdens de service, dat is het gevolg van versheid!

Ik wens u een smakelijke maaltijd,
François Bernard

“Table & Comptoir” is een uniek bistronomisch restaurant dat de authenticiteit van een brasserie combineert met de verfijning van een gastronomisch restaurant.

Ons concept is gebaseerd op een open keuken in het hart van de zaal, wat resulteert in een sfeer van uitwisseling en gezelligheid tussen ons team en onze gasten. Begroet door ons jonge en dynamische team, zult u meteen worden verleid door onze ruwe en strakke ruimte met een minimalistische decoratie die de warmte van de familiale sfeer benadrukt. Ons bistronomisch restaurant biedt een keuken die zowel modern als smakelijk is, bereid met verse en lokale producten.

  • Voor de lunch hanteren we eerder een brasserieaanpak, waar u kunt genieten van eenvoudige maar verfijnde gerechten die zijn ontworpen om uw smaakpapillen te prikkelen.
  • ’s Avonds bieden we meer gastronomische creaties aan, waar elk gerecht een verhaal vertelt, en elke hap u uitnodigt voor een onvergetelijke culinaire reis.

Onze zaal kan tot 44 gasten ontvangen, wat ons in staat stelt om een ontspannen en vriendelijke sfeer te garanderen. Elk detail van het restaurant is bedacht om een gezellige en aangename eetervaring te creëren, waar het genot van tafel voorop staat.

Bij “Table & Comptoir” ontdekt u een nieuwe manier om van de bistronomie te genieten, in een warme omgeving die de lokale keuken en verse producten in de schijnwerpers zet.

Laat u betoveren door ons innovatieve concept en geniet van een keuken die zich openbaart door middel van interactie en uitwisseling, terwijl u geniet van onze ontspannen en gezellige sfeer.

De Menu’s

De Lunch

Geserveerd tijdens de middagen van de week:

3 gangen 38,00€
2 gangen 35,00€
1 gangen 28,00€

Menu Plezier

’s Avonds en zaterdagmiddag, voor de hele tafel

Het menu verandert elke dag, we vertellen het u mondeling.

3 gangen 49,00€ + 15,00€ met wijnarrangement
4 gangen 56,00€ + 35,00€ met wijnarrangement

Page Blanche

Wanneer u maar wilt, voor de hele tafel

Een uitgebreide rondleiding door de kaart, voor een intens gastronomisch genot.

minimum 6 gangen 90,00€

met wijnen +45,00€

Een jonge fijnproever aan uw tafel?

16€

– Pasta carbonara
– Gevogelte met puree en groenten
– Witte vis met puree en groenten

Het Menu

Voorgerechten

  • De garnalen
    26€
    Als tartaar, kruidenhoofdschuim, focaccia
    Als carpaccio, citroen, dille en tomaat.
  • Voorjaarsgroenten
    25€
    Truffelboter, artisjokchips
    Erwtentaartje, bonbons van Acremont, asperge en munt.
  • De kreeft
    32€
    In krokantje, raz el hanout, courgette en salsa verde.
    De kreeftenklauw, meloen, komkommer.
  • De onmisbare kipravioli
    25€
    Met verse zomertruffel.

Hoofdgerechten

  • Het lam
    42€
    Auberginekaviaar, ratatouille, krachtige rozemarijnjus, ravioli van gestoofde schouder.
  • Het kalfsvlees
    40€
    Malse lamsbout, krielaardappelen, knoflookroom
    Als tartaar in de geest van vitello tonnato.
  • De wilde zeebaars
    39€
    Witte wijnsaus, oester, gekonfijte appel, wasabi.

Desserts

  • IJsparfait
    14€
    Framboos, venkel, krokante bruine suiker, sinaasappel-saffraan
  • De klassieke aardbei-rabarber
    13€
    Meringue, hibiscus, granité
  • Onze Snickers in 2 stappen
    14€
    Klassieke versie, vanille-espuma en pindakaasijs
  • Sabayon
    16€